© 2009 STOK DIDAM

STOK DIDAM                          WIJ KEUREN WAAR EN WANNEER U DAT UITKOMT !

Avesaetweg 2

6941 RR Didam

Tel: 0316-220979 / Fax: 0316-220635 / Mobiel: 06-12648118

  

Service van begin tot eind:

Stok Didam voert keuringen uit op elektrische arbeidsmiddelen volgens de norm NEN 3140. Ook zijn wij gediplomeerd keurmeester van landbouwmachines, steigers, hijsmateriaal, speeltoestellen en nog veel meer.Daarnaast bieden wij diverse diensten op technisch gebied zoals advies en ondersteuning.

Wij verlenen service van begin tot eind!

  

Waarom keuren?

Vanuit de ARBO wetgeving bent u als werkgever verplicht aan te tonen dat uw personeel met veilig materieel werkt. Met een jaarlijkse keuring kunt u aan deze plicht voldoen. Daarnaast zijn keuringen door een bevoegd keuringsbedrijf ook door de verzekeraars erkend. De jaarlijkse keuring is dus een kwestie van veiligheid en voldoen aan uw wettelijke plicht, maar ook een bewijs van uw zorgvuldigheid wanneer er een keer iets misgaat.

  

Waarom uitbesteden?

Keuringen, uitgevoerd door een onafhankelijk keuringsbedrijf, zijn ten eerste betrouwbaar vanwege het onafhankelijke oordeel. Bovendien is de aanschaf van meetapparatuur en bijbehorende software kostbaar, evenals de cursussen voor het bijhouden van keuringscompetenties. U bespaart op deze kosten door uitbesteding aan een gespecialiseerd bedrijf.

  

Waarom STOK DIDAM?

Stok Didam keurt niet alleen, maar biedt een totaalpakkket inclusief de administratieve vastlegging. Zo heeft u nergens omkijken meer naar. Stok Didam is heel flexibel. Wij keuren op locatie en ook buiten kantooruren.

  

STOK DIDAM is een klein, slagvaardig bedrijf voor grote en kleine klanten.